Lakaisukoneiden harjat

kadunlakaisuun ja kiinteistönhoitoon

Maailman parhaat harjat

Kaksi harjan tärkeintä laatukriteeriä ovat kulutuskesto ja harjaustehokkuus. Ne ovat parhaita mittareita harjan laadulle ja niillä määrittyy myös harjan todellinen hinta. Mikäli harja ei puhdista kunnolla, joudutaan työ tekemään uudestaan. Jos taas harja kuluu nopeasti, joudutaan se uusimaan useammin jolloin harjakustannusten lisäksi tulee huomioida vaihtoon käytetty aika. Kappalehintaa tärkeämpi tarkastelukriteeri onkin yksikköhinta harjaustunnille.

Harjoissamme käytetyn polypropeenikuidun ja teräslatan valmistamme itse. Sen vuoksi voimme paitsi seurata, myös kehittää niiden laatua jatkuvasti. Tiedämme laatumme olevan parasta, sillä Suomen ankarat ilmasto-olosuhteet ovat asettaneet kovat vaatimukset tuotekehityksellemme jo yli 75 vuoden ajan.

Harjakiekot

Maailman ensimmäiset täysmuoviset harjakiekot veivät kadunlakaisun kokonaan uudelle tasolle. Ainutlaatuiset Ecoline™ -harjakiekkomme; sik-sak-mallinen Beeline®, suora Sunline™ ja kartiomainen Starline™ ovat korvanneet metallirunkoiset edeltäjänsä.

Täältä löydät myös suorien harjakiekkojen kanssa käytettävät välirenkaat.

Harjavalssit

Täältä löytyvät sekä muovirunkoiset harjavalssit, että hitsatut metallirunkoiset harjavalssit. Imulakaisukoneille kehittämällämme Ecoline™ -versiolla - Uniline™ harjavalssilla - saat käyttöösi Beeline® -harjakiekkojärjestelmän edut.

Kartioharjat

Toiselta nimeltään sivuharjat tai kuppiharjat. Kartioharjavalikoimamme on täydennetty ainutlaatuisella Ecoline™ -versiollamme - Turboline® kartioharjalla - jonka avulla harjanvaihto ja suorituskyky on viety uudelle tasolle.

Täältä löytyvät myös vaihdettavat harjatupsut sekä asennuslautaset.

Harjalistat

Lakaisuun, tiivistämiseen, meiltä löytyy kaikki. Puu- ja metallirunkoisten harjalistojen lisäksi meiltä löytyy myös Ecoline™ -versiomme - täysmuovinen Omniline™ -harjalista metallisella C-kiinnitysprofiililla.